210 68 37 060

Αρχική Εταιρικά Νέα Είσοδος Συνεργατών

ΑρχικήΕταιρικά ΝέαEXPERT ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ: Ο Π. Καπάνταης ενημερώνει το Δίκτυο για τις εξελίξεις με την εταιρεία ENTERPRISE

EXPERT ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ: Ο Π. Καπάνταης ενημερώνει το Δίκτυο για τις εξελίξεις με την εταιρεία ENTERPRISE

Nextdeal newsroom

Γράφει:

 

 

EXPERT ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ: Ο Π. Καπάνταης ενημερώνει το Δίκτυο για τις εξελίξεις με την εταιρεία ENTERPRISE

 
Επιστολή προς τους συνεργάτες του απέστειλε ο κ. Παναγιώτης Καπάνταης, Διευθύνων Σύμβουλος της Expert Insurance Brokers Ltd, Cover Holder of AmTrust Europe, με αφορμή τις γνωστές σε όλους εξελίξεις με την εταιρεία ENTERPRISE.
Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή:
"Αγαπητοί συνεργάτες,

Με αφορμή τις γνωστές σε όλους εξελίξεις με την εταιρεία ENTERPRISE και τις φήμες που κυκλοφορούν, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σε επικοινωνία μας με την AmTrust στο Λονδίνο μας γνώρισαν ότι δεν υπάρχει οποιαδήποτε συμφωνία για μεταφορά της παραγωγής με τα κεντρικά της εταιρείας.

Με την ευκαιρία να τονίσουμε ότι λόγω της ENTERPRISE θα ενταθεί κατά την εκτίμησή μας η κριτική στις ΕΠΥ. Σε αυτή την κριτική αντιτάσσουμε το μέγεθος και την αξιοπιστία του Ομίλου AmTrust, ενός ομίλου καταξιωμένου διεθνώς, ελεγχόμενου από τις πιο αυστηρές εποπτικές αρχές παγκοσμίως με κεφάλαια που υπερβαίνουν τα 18 δις δολάρια.

Τέλος, να τονίσουμε ότι στην EXPERT είμαστε πάντα στο πλευρό των συνεργατών μας και πρόθυμοι να παρέξουμε όποια βοήθεια χρειαστεί, πάντα στα πλαίσια που η κείμενη νομοθεσία ορίζει. 

Με εκτίμηση,
Παναγιώτης Καπάνταης"